Kontorrengøring Frederiksberg 2000

Er støvet begyndt at hobe sig op på din virksomhed på Frederiksberg? Og har du brug for professionel kontorrengøring for at komme det usunde støv til livs? Så er du kommet til det rette sted!

Hos Dansk Miljørengøring har vi mere end 30 års erfaring med kontorrengøring og har gennem årene opbygget et know-how og en kvalitetsbevidsthed, som de færreste kan matche. Vores kontorrengøring tager udgangspunkt i en ekstremt miljøbevidst tilgang til rengøring med kerneværdier, som f. eks:

Dansk Miljørengøring = Miljøbevidst

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Kunde og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Du får altid tilknyttet en kontaktperson, når du indgår en aftale med os. Han laver bl.a. løbende kvalitetsopfølgninger og sørger for, at rengøringsarbejdet hele tiden stemmer overens med dine aktuelle ønsker og behov.

Et støvfrit kontor øger produktiviteten

Professionel kontorrengøring er en forudsætning for et sundt og indbydende arbejdsmiljø. Støv i luften kan nemlig give symptomer som irritation i øjne, næse og luftveje, træthed, hovedpine, koncentrationsbesvær og luftvejsinfektioner. Og sådan et indeklima nedsætter i den grad arbejdsglæden og øger sygefraværet – særligt for medarbejdere der i forvejen døjer med astma og allergier.

Vi sikrer et sundt og produktivt indeklima for dine medarbejdere vha. miljørigtig kontorrengøring med svanemærkede rengøringsmidler. En aftale med os er en aftale indgået på vegne af dine ansattes helbred – og det kan altid betale sig!

Vil du høre mere om Frederiksbergs bedste kontorrengøring? Så kontakt os ved at udfylde kontaktformularen herunder eller ved at ringe til os på tlf. 49 18 03 33.