Kontorrengøring Brøndby 2605

Det kan godt være, nullermændene ikke ligefrem danser omkring dig på kontoret, eller det hele sejler. Men alt for mange danske virksomheder har faktisk et dårligt indeklima som følge af mangelfuld rengøring og udluftning. Og det har store konsekvenser for produktiviteten på arbejdspladsen! Undersøgelser fra arbejdstilsynet viser nemlig, at arbejdstageren mister 10 % af sin ydeevne, hvis vedkommende arbejder i et dårligt indeklima – det er altså rigtig mange penge årligt i tabt fortjeneste!

Kvalitets ydelse hos DKMR

Hos Dansk Miljørengøring tilbyder vi derfor en professionel og effektiv aftale om kontorrengøring! Vi trækker på mere end 30 års erfaring og et enormt know-how inden for service- og rengøringsbranchen, når vi tager os af din kontorrengøring – det er din garanti for et professionelt udført rengøringsarbejde med miljørigtige midler.

Vi har altid fokus på den tætte kunderelation og -kommunikation og sørger altid for, at du får en aftale om kontorrengøring der er skræddersyet til din virksomhed. Vi sørger for at lave regelmæssige kvalitetsopfølgninger på alt udført arbejde, så du er garanteret fuld valuta for pengene!

Vi tør i hvert fald godt garantere, at du hurtigt vil mærke de gavnlige effekter, i form af større produktivitet og lavere sygefravær, af at møde ind på et ren og lækker arbejdsplads i Brøndby – hver morgen.