Kontorrengøring Albertslund 2620

Det er ret utroligt, hvor mange bakterier vi kan nå at sprede i løbet af en arbejdsdag; når vi får kløet os i håret, pillet os i næsen og øret og måske hostet et par gange, overfører vi tusindvis af bakterier til de omgivelser på kontoret, som vi dagligt er i kontakt med. I gennemsnit findes der f. eks ikke mindre end 3249 bakterier på én kvadratcentimeter af det gennemsnitlige skrivebord!

Godt arbejdsmiljø?

Dårlig eller mangelfuld kontorrengøring kan betyde, at bakterierne ikke bliver fjernet, så de akkumuleres på arbejdspladsen og måske bliver sygdomsbærende. Derfor er det helt afgørende, at der bliver gjort grundigt rent et par gange om ugen.
Det udbredte problem i rengøringsbranchen er naturligvis, at det kan være svært at gennemskue, om hovedrengøringen er grundigt udført (bakterierne er jo immervæk svære at se). Det er der desværre mange af de billige rengøringsfirmaer der udnytter til at snyde deres kunder, men den kultur forsøger vi at komme til livs hos Dansk Miljørengøring. Vi mener nemlig ikke, at rengøringen kun skal være en tillidssag mellem dig og os; vi mener, du har krav på dokumentation. Dokumentationen leverer vi vha. løbende kvalitetsopfølgninger på udført arbejde og en tæt kunderelation og -kommunikation, så du kan være helt sikker på at få fuld valuta for pengene.

I mere end 30 år har vi opbygget en kvalitetsbevidsthed og et know-how der overgår alle andre rengøringsvirksomheder i København og omegn. Vi har fokus på den miljømæssigt forsvarlige kontorrengøring, så der ikke sidder (potentielt farlige) kemiske rester tilbage på skrivebordene, når vi er færdige.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på kontorrengøring til din virksomhed i Albertslund – det er første skridt på vejen mod et sundere arbejdsmiljø.