Erhvervsrengøring Vesterbro

Danser støvet på hylderne? Er toilettet ulækkert og beskidt? Det kan også være, det ikke er så slemt…

Uanset hvad har de fleste erhvervsvirksomheder på Vesterbro brug for professionel erhvervsrengøring! Det har nemlig stor betydning for indeklimaet – og dermed dit eget og dine ansattes helbred – om der bliver gjort jævnligt rent.

Igennem mere end 30 år i rengøringsbranchen har vi hos Dansk Miljørengøring opbygget et knowhow og en kvalitetsbevidsthed, som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en række store fordele. F. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson.

Vi går også målrettet efter at blive en af meget få svanemærkede rengøringsfirmaer i Danmark. Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler, og vi samarbejder kun med svanemærkede leverandører. Det har nemlig topprioritet for os at sikre et sundt arbejdsmiljø for både dine og vores ansatte.

Veluddannede medarbejdere sikrer kvalitet

Vi har høje kvalitetskrav til vores medarbejdere. Derfor sørger vi for at fremme både deres kvalitetsbevidsthed og motivation vha. uddannelse og kurser. I øjeblikket har vi 100 medarbejdere der alle er veluddannede, sikkerhedsgodkendte og motiverede for at yde en god indsats.

Vil du gerne have et sundere indeklima til dig og dine medarbejdere? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring på Vesterbro .