Erhvervsrengøring 2625 Vallensbæk

Vidste du, at der hver eneste dag bliver spredt mange hundrede tusinde bakterier og slæbt masser af støv ind på din arbejdsplads i Vallensbæk? Derfor er det helt afgørende, at der bliver gjort grundig rent minimum én gang om ugen for at sikre en god luftkvalitet og et godt indeklima.

Og du er heldigvis kommet til det rette sted! Hos Dansk Miljørengøring har vi nemlig opbygget et kæmpe knowhow gennem mere end 30 år i rengøringsbranchen og kan uden tvivl klare erhvervsrengøringen for din virksomhed i Vallensbæk! Hvis du indgår en aftale med os, kan vi bl.a. garantere dig følgende:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson

I øjeblikket beskæftiger vi også over 100 veluddannede og motiverede medarbejdere, som kan gøre rent i weekenden eller i løbet af ugen – lige når det passer dig bedst! Du er kun et opkald fra at møde ind på en skinnende ren, indbydende og sund arbejdsplads hver eneste morgen.

Fokus på arbejdsmiljø og bæredygtighed

Indenfor rengøringsbranchen hænger miljørigtighed uadskilleligt sammen med et godt arbejdsmiljø. De samme ting der er skadelige for miljøet, er nemlig typisk også skadelige for både dine og vores medarbejdere. F. eks diverse skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer i billige rengøringsmidler.

Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler og samarbejder kun med svanemærkede leverandører.

Vil du indgå en aftale om et sundere og mere indbydende arbejdsmiljø på arbejdspladsen i Vallensbæk? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring.