Erhvervsrengøring 2500 Valby

Vil du gerne sikre dig selv og dine ansatte et godt og sundt indeklima på arbejdspladsen i Valby? Så er du kommet til det rette sted! Dansk Miljørengøring har nemlig erfaring og knowhow til at løse enhver opgave om erhvervsrengøring.

Hos Dansk Miljørengøring servicerer vi i øjeblikket 120 faste kunder og har over 100 veluddannede og motiverede medarbejdere. Derfor har vi kapacitet til at tage os af lidt af hvert. Vores størrelse betyder også, at vi kan tilbyde dig en række unikke fordele, f. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson

Kvalitetsopfølgning og kundedialog er to helt centrale værdier hos Dansk Miljørengøring. Derfor får du altid en fast kontaktperson tilknyttet som laver proaktiv sparring med dig i form af kvalitetsopfølgninger og samtaler. Det betyder, at vi løbende får evalueret vores indsats, så vi finder ud af, hvor vi kan forbedre aftalen for dig.

Miljøvenlig erhvervsrengøring er din garanti for et godt indeklima

Det er ikke for ingenting, vi hedder Dansk Miljørengøring. Vi har nemlig et stort fokus på miljørigtighed og bæredygtighed og en klar ambition om at blive et af meget få danske svanemærkede rengøringsfirmaer.

Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler og har kun svanemærkede leverandører og samarbejdspartnere. Billige rengøringsmidler indeholder typisk mange skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer, og det vil vi ikke udsætte hverken dine eller vores medarbejdere for!

Vil du gerne investere lidt i et godt arbejdsmiljø til arbejdspladsen i Valby? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring.