Erhvervsrengøring 2630 Taastrup

Vil du gerne slippe for at bruge din egen kostbare tid på at rengøre arbejdspladsen i Taastrup? Så er du kommet til det rette sted! Dansk Miljørengøring har nemlig mere end 30 års erfaring med erhvervsrengøring, så vi kan snildt holde din arbejdsplads ren og indbydende.

Dansk Miljørengøring er et traditionsrigt rengøringsfirma der forsøger at levere intelligente rengøringsløsninger med fokus på kvalitet, miljø og service. Nogle af de ting du kan forvente, når du indgår en aftale med os, er f. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson

Vi sørger løbende for at udvikle og tilpasse vores service til dig vha. proaktiv sparring. Det foregår på den måde, at du får tilknyttet en kontaktperson som sikrer, at vores rengøring hele tiden lever op til dine aktuelle ønsker og behov. Han laver også regelmæssige kvalitetsopfølgninger for at evaluere vores indsats, så vi ved, hvordan vi kan optimere vores service til dig.

Hvorfor få erhvervsrengøring?

Rene og indbydende omgivelser er fundamentet for et sundt og konstruktivt arbejdsmiljø. Støv er f. eks hovedårsagen til et dårligt indeklima der kan give større sygefravær og nedsat produktivitet, viser tal fra Arbejdsstyrelsen.

Det er dog lige vidt med rengøringen, hvis den ikke foregår på en ansvarlig måde. Derfor arbejder vi hos Dansk MIljørengøring kun med svanemærkede rengøringsmidler. Det sikrer et godt arbejdsmiljø uden skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer for både vores og dine medarbejdere.

Vil du have en skræddersyet og miljøvenlig aftale om erhvervsrengøring til din arbejdsplads i Taastrup? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring.