Erhvervsrengøring 2610 Rødovre

Den gennemsnitlige arbejdstager mister 10 % i produktionsevne, hvis han eller hun arbejder i et dårligt indeklima! Det viser tal fra Arbejdsstyrelsen. Og selvom indeklimaet bliver påvirket af mange forskellige faktorer, er det rengøringen der er den væsentligste forudsætning for det gode indeklima.

Men du kan heldigvis skabe et sundere og mere produktivt arbejdsmiljø for dig selv og dine medarbejdere ved at bestille professionel erhvervsrengøring hos Dansk Miljørengøring. Vi har adskillige års erfaring i rengøringsbranchen og kan tilbyde dig nogle helt eksklusive fordele, f. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson

Miljørigtighed og bæredygtighed har en særligt stor stjerne hos os. Vi har nemlig som erklæret mål at blive et af meget få svanemærkede danske rengøringsfirmaer. Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler uden skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer, og vi samarbejder kun med svanemærkede leverandører. Det sikrer det gode arbejdsmiljø for både vores og dine ansatte.

Erhvervsrengøring når det passer dig

Vi beskæftiger over 100 veluddannede, sikkerhedsgodkendte og motiverede medarbejdere hos Dansk Miljørengøring. Det betyder, at vi kan hjælpe din virksomhed i Rødovre, når du har brug for det. Hvis du foretrækker at få gjort rent i weekenden, så du starter ugen rent, sørger vi for det. Og hvis du hellere vil have arbejdet udført et par gange i løbet af ugen, f. eks sen aften eller tidlig morgen, er det heller ikke noget problem. Vi rykker ud, når det passer dig bedst!

Ønsker du professionel erhvervsrengøring af din virksomhed i Rødovre? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring.