Erhvervsrengøring 2100 Østerbro

Har du brug for erhvervsrengøring til din virksomhed på Østerbro? Så er du kommet til det rette sted! Vi yder nemlig Danmarks bedste professionelle erhvervsrengøring til kvalitetsbevidste kunder på Østerbro!

Vores mere end 100 medarbejdere står på spring for at servicere dig og din virksomhed 24 timer i døgnet. Vores aftaler er særdeles fleksible og tager altid udgangspunkt i dine aktuelle ønsker og behov – du bestemmer, hvornår og hvor ofte vi skal hjælpe! Ved at indgå en aftale med os er du garanteret:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson

Efter mere end 30 år i branchen har vi opbygget en erfaring og et knowhow der går ud over det sædvanlige. Derfor kan vi heller ikke dy os for at øse ud af vores erfaring ved at give alle vores kunder (store som små) gratis rådgivning om miljørigtige tiltag – og selvfølgelig almindelige gode råd til at forbedre arbejdspladsens indeklima.

100 % miljørigtig erhvervsrengøring

Miljøbevidstheden ligger næsten i navnet. Men det gør det ikke mindre rigtigt! Dansk Miljørengøring går nemlig benhårdt efter at blive en af meget få danske svanemærkede rengøringsfirmaer. Derfor benytter vi kun svanemærkede rengøringsmidler, uden skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer, og vi forhandler kun med svanemærkede leverandører. Det sikrer et sundt arbejdsmiljø for dig og dine ansatte.

Vil du sikre et bedre, sundere og mere produktivt indeklima for dig og dine ansatte med professionel erhvervsrengøring på Østerbro? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring.