Erhvervsrengøring 2200 Nørrebro

Vil du hellere bruge tiden på tiltag der kan fremme din erhvervsvirksomhed og øge din omsætning end svinge gulvmoppe- og klud? Selvfølgelig vil du det! Ikke desto mindre skal der gøres rent på din erhvervsejendom. Det er nemlig helt afgørende for indeklimaet, at der bliver gjort rent regelmæssigt.

Men du kan heldigvis få professionel erhvervsrengøring på Nørrebro hos Dansk Miljørengøring ApS. Vi sikrer et sundt og godt indeklima for dig og dine ansatte. Ved at indgå en aftale med os er du bl.a. garanteret:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol

Vi fører en meget stram kvalitetspolitik hos Dansk Miljørengøring. Det betyder bl.a., at du får tilknyttet en fast kontaktperson som sikrer en regelmæssig kvalitetsopfølgning på det udførte arbejde. Det er en form for proaktiv sparring som sikrer fleksibilitet i aftalen og gør, at vi hurtigt kan forny enhver aftale. Dermed sikrer vi, at aftalen hele tiden passer med dine aktuelle ønsker og behov.

Få gratis rådgivning

Vi er ikke et rengøringsfirma der blot gør rent og holder mund. Efter at have opbygget et stort knowhow fra mere end 30 år i branchen ønsker vi naturligvis at bruge vores viden til at hjælpe vores erhvervskunder. Det kan f. eks være i form af forslag til forbedringer der kan optimere indeklimaet på din erhvervsvirksomhed.

Vil du have erhvervsrengøring på Nørrebro fra et miljøbevidst og servicemindet rengøringsfirma? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring.