Erhvervsrengøring 2450 København SV

Har du brug for professionel erhvervsrengøring i København SV? Så er du kommet til det rette sted! Dansk miljørengøring er den helt rette samarbejdspartner for dig der ønsker en kvalitets- og miljøbevidst samarbejdspartner til at varetage din erhvervsrengøring.

Igennem næsten 30 år har vi opbygget et knowhow og en medarbejderkapacitet som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Det betyder, at vi kan give dig en række eksklusive fordele, f. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson.

Vi beskæftiger over 100 veluddannede og motiverede medarbejdere og kan derfor tilbyde dig erhvervsrengøring, når det passer dig bedst. Det kan være, du helst vil have erhvervsrengøringen klaret i weekenden, så du starter ugen rent. Men det kan også være, du helst vil have rengøringen klaret i løbet af ugen, om aftenen eller om morgenen – det er helt op til dig!

Stort fokus på miljørigtig erhvervsrengøring

Miljørigtig rengøring er en af vores helt store kerneværdier. Billige rengøringsmidler kan nemlig indeholde tilsætningsstoffer og kemikalier der er lige så skadelige (eller mere) som et dårligt indeklima – og så er du jo lige vidt! Hos Dansk Miljørengøring bruger vi derfor udelukkende svanemærkede rengøringsmidler for at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø for både dine og vores ansatte.

Vil du gerne have et sundere indeklima til dig og dine medarbejdere? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring i København SV.