Erhvervsrengøring 2300 København S

Gør du selv rent på din erhvervsvirksomhed i København S? Eller du gør måske slet ikke rent? Begge dele er store fejltagelser! Vil du ikke hellere bruge din værdifulde arbejdstid på arbejdsområder der rent faktisk hører firmaet til? Og vil du ikke gerne have et sundt, indbydende og produktivt arbejdsmiljø og indeklima for dig selv og dine medarbejdere? Så har du brug for professionel erhvervsrengøring – og det behøver hverken koste en formue eller være særlig besværligt!

Hos Dansk Miljørengøring har vi nemlig opbygget et enormt knowhow gennem mere end 30 år i rengøringsbranchen. Vi har også samlet flere end 100 veluddannede og motiverede medarbejdere til at varetage dine interesser. Derfor kan vi altid skræddersy en aftale der passer fuldstændig til dine behov og ønsker! I en aftale med os er du altid garanteret eksklusive fordele som f. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson.

Løbende kvalitetsopfølgning med en fast kontaktperson er desuden din garanti for en aftale der hele tiden kan blive tilpasset dine aktuelle ønsker og behov. F. eks hvis din virksomhed vækster, du skifter lokaler e.l.

Miljørigtig erhvervsrengøring

En af vores helt klare værdier hos Dansk Miljørengøring er miljøbevidsthed og miljørigtighed. Vi har f. eks som erklæret mål at blive en af meget få danske svanemærkede rengøringsfirmaer. Derfor benytter vi kun svanemærkede rengøringsmidler og har kun svanemærkede samarbejdspartnere. Det sikrer et sundt arbejdsmiljø uden kemikalier og giftige tilsætningsstoffer for både dine og vores ansatte.

Vil du gerne øge produktiviteten og humøret på arbejdspladsen? Så er rene og indbydende omgivelser et godt sted at starte! Kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring i København S.