Erhvervsrengøring 2400 København NV

Alle har behov for rene og indbydende omgivelser! Det er ganske enkelt fundamentet for et sundt og produktivt arbejdsmiljø. Det ved vi alt om hos Dansk Miljørengøring, og med vores professionelle erhvervsrengøring i København NV kan du hurtigt få et behageligt og sundt indeklima.

Gennem mere end 30 år i rengøringsbranchen har vi udviklet processer og metoder og uddannet dygtige medarbejdere for at sikre en professionel og ensartet kvalitet i alle ydelser. Derfor kan vi også garantere dig lidt mere, f. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson.

Vores store medarbejderskare på over 100 veluddannede og motiverede medarbejdere sikrer desuden, at vi kan rykke ud 24 timer i døgnet – hele ugen rundt. Det er derfor helt op til dig, hvornår du vil have udført rengøringen. I weekenden, i løbet af ugen eller om aftenen efter arbejdstid – du bestemmer!

Få fornyet din rengøringsaftale på et øjeblik

Vi har tæt kommunikation som en af vores kerneværdier. Det betyder, at du får tilknyttet en fast kontaktperson der har ansvar for lige præcis din opgave. Det er kontaktpersonens arbejde hele tiden at sikre, at aftalen opfylder dine aktuelle ønsker og behov – f. eks hvis du udvider eller flytter e.l.

Vil du gerne sikre et sundt og rent indeklima for dig selv og dine ansatte? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring i København NV.