Erhvervsrengøring København

Vidste du, at støv i luften kan give hoste og vejrtrækningsproblemer? Arbejdsstyrelsen har lavet undersøgelser der viser, at arbejdstageren taber 10 % i produktivitet ved at arbejde i et dårligt indeklima.

Men det kan du forhindre! Regelmæssig og professionel erhvervsrengøring sikrer nemlig et godt og sundt indeklima for dig og dine ansatte. Og vi er den helt rette sparringspartner for dig der ønsker miljørigtig og servicemindet erhvervsrengøring. Når du gør forretning med os, får du f. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson.

Dit behov for erhvervsrengøring ændrer sig hele tiden afhængig af tidspunkt på året og situationen i din virksomhed. Derfor har vi lagt en ære i at lave fleksible aftaler der altid er åbne for fornyelse vha. din faste kontaktperson. Dermed kommer aftalen altid til at tage udgangspunkt i dine aktuelle ønsker og behov.

Københavns mest miljørigtige erhvervsrengøring

Vil du gerne forsvare et image som miljørigtig og ansvarlig erhvervsvirksomhed? Så er vi helt klart det rette rengøringsfirma til at varetage din erhvervsrengøring i København! Vi har nemlig et erklæret mål om at blive ét af Danmarks eneste svanemærkede rengøringsfirmaer. Derfor benytter vi kun svanemærkede rengøringsmidler der er helt fri for skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer. Og vi samarbejder kun med svanemærkede leverandører der tænker ligesom os mht. miljøet.

Et sundt arbejdsmiljø for både dine og vores ansatte har nemlig højeste prioritet for os!

Vil du have erhvervsrengøring med service og kvalitet udover det sædvanlige i København?  Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring.