Erhvervsrengøring 2600 Glostrup

Professionel erhvervsrengøring er uden tvivl vigtigere, end du tror. Støv i luften kan f. eks give ubehagelige symptomer som irritation i øjne, næse og luftveje, træthed, hovedpine, koncentrationsbesvær og luftvejsinfektioner. Et rent og indbydende arbejdsmiljø er derfor forudsætning for et sundt, indbydende og produktivt arbejdsmiljø for dig selv og dine medarbejdere.

Det kan vi hos Dansk Miljørengøring hjælpe dig med at sikre! Vi laver en skræddersyet aftale om erhvervsrengøring af din virksomhed i Glostrup. I aftalen er du garanteret en række fordele, f. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson

Netop miljørigtighed er vores hjerteblod hos Dansk Miljørengøring. Det er f. eks vores klare ambition at blive et af meget få danske svanemærkede rengøringsfirmaer. Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler uden skadelige kemikalier eller tilsætningsstoffer. Det en en del af vores initiativer for at sikre et sundt arbejdsmiljø for både vores egne og dine medarbejdere.

Gratis rådgivning og kvalitetsopfølgninger

Dansk Miljørengøring er et traditionsrigt firma med over 30 år i rengøringsbranchen. Gennem de mange år har vi opbygget et knowhow og en viden om indeklima og rengøring, som de færreste i branchen kan matche. Den store viden bruger vi bl.a. til at give dig gratis rådgivning, om ting du kan gøre for at forbedre indeklimaet (udover at indgå en aftale med os naturligvis).

Derudover får du altid tilknyttet en fast kontaktperson som laver løbende kvalitetsopfølgninger på lige præcis din opgave. Kontaktpersonen sørger også for at justere aftalen, så den altid passer til dine aktuelle ønsker og behov.

Har du brug for professionel erhvervsrengøring til din virksomhed i Glostrup? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring.