Erhvervsrengøring Frederiksberg

Har du ikke tid og lyst til at bruge adskillige timer efter fyraften hver fredag på at gøre rent på din erhvervsvirksomhed på Frederiksberg? Selvfølgelig har du ikke det! Og det betyder, at du har brug for professionel erhvervsrengøring!
Dansk Miljørengøring er et rengøringsfirma med mere end 30 år på bagen. Gennem de mange år har vi har vi opbygget et know-how og en kvalitetsbevidsthed inden for erhvervsrengøring der er helt unik, og som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Når du indgår en aftale med os, får du f. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson.

Dansk Miljørengøring går benhårdt efter at blive en af meget få svanemærkede rengøringsfirmaer i Danmark. Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler der er helt frie for farlige kemikalier og tilsætningsstoffer. Det sikrer et sundt arbejdsmiljø for både vores og dine ansatte.

Hvorfor professionel erhvervsrengøring?

Det professionelle rengøringsfirma har materiel og knowhow til at fjerne støv og bakterier fra overflader og svært tilgængelige hjørner.

Og det kan faktisk have store konsekvenser, hvis man ikke får fjernet støv og bakterier fra arbejdspladsen. Undersøgelser fra arbejdsstyrelsen viser nemlig, at et usundt indeklima kan medføre hovedpine og vejrtrækningsproblemer. I sidste ende betyder det øget sygefravær og nedsat produktivitet, og det kan hverken du selv eller dine ansatte være tjent med!

Vil du gerne investere i dit og dine ansattes helbred med erhvervsrengøring til din virksomhed på Frederiksberg? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring.