Erhvervsrengøring 2605 Brøndby

Søger du et firma der kan tage sig af din erhvervsrengøring i Brøndby? Så behøver du ikke lede længere! Dansk Miljørengøring specialiserer sig nemlig i erhvervsrengøring til store og små virksomheder.

Vi har miljørigtighed og kvalitetsbevidsthed som kerneværdier og et stort knowhow efter mange år i rengøringsbranchen. Som vores kunde kan vi derfor garantere dig en række unikke fordele, f. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson

Hos Dansk Miljørengøring beskæftiger vi ikke færre end 100 veluddannede og motiverede medarbejdere. De står alle på spring for at rengøre din virksomhed dag og nat – hele ugen rundt. Du kan derfor helt selv bestemme, hvornår du ønsker at få rengjort din virksomhed. Foretrækker du at starte ugen rent med erhvervsrengøring i weekenden? Eller ønsker du rengøring flere gange om ugen – tidlig morgen, midt på dagen eller sen aften? Det er helt op til dig!

Erhvervsrengøring – vigtigere end du tror

Rengøring er faktisk den enkeltfaktor der har størst betydning for indeklimaet – og dermed arbejdsmiljøet – på arbejdspladsen.

Et dårligt indeklima kan ifølge Arbejdsstyrelsen nedsætte den gennemsnitlige arbejdstagers produktionsevne med op til 10 %. Og det er altså rigtig mange penge i tabt omsætning! Men udover fordelene på bundlinjen er professionel erhvervsrengøring også et stærkt signal at sende til dine ansatte: nemlig at du går op i deres helbred.

Vil du gerne tage et kvantespring imod et bedre og sundere indeklima på arbejdspladsen i Brøndby? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring.