Erhvervsrengøring 2620 Albertslund

Vil du gerne nedbringe sygefraværet på arbejdspladsen i Albertslund? Så bør du overveje at hyre professionel erhvervsrengøring hos Dansk Miljørengøring. Støv i luften kan nemlig give symptomer som irritation i øjne, næse og luftveje, træthed, hovedpine, koncentrationsbesvær og luftvejsinfektioner og dermed øge sygefraværet og nedsætte produktiviteten blandt dine medarbejdere.

Den gode erhvervsrengøring er derfor en forudsætning for et sundt og indbydende arbejdsmiljø. Det hjælper vi over 120 faste kunder og erhvervsvirksomheder med at opnå. Og når du indgår en aftale med os, får du del i nogle af de unikke fordele, vi kan tilbyde vores kunder, f. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol vha. fast kontaktperson

Efter mere end 30 år i branchen har vi også opbygget et stort knowhow om erhvervsrengøring, støvkilder, indeklima osv. Den viden deler vi gerne med dig vha. gratis rådgivning om støvkilder, vedligeholdelse mm. der kan forbedre indeklimaet på din arbejdsplads.

Altid miljørigtig erhvervsrengøring

Vi hedder ikke Dansk Miljørengøring for sjov. Miljørigtighed er en meget indgroet del af vores identitet, og vi har f. eks som erklæret mål at blive svanemærket rengøringsfirma. Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler og samarbejder kun med svanemærkede leverandører.

Ønsker du et bedre, sundere og mere produktivt indeklima for dig og dine ansatte i Albertslund? Så kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din erhvervsrengøring.