Professionel Erhvervsrengøring til din virksomhed

Dansk Miljørengøring har igennem 30 år specialiseret sig i, at levere erhvervsrengøring til erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner etc. – for alle med den målsætning altid at sikre et sundt og rent arbejdsmiljø. Derfor stiller vi store krav til vores ansatte, hvilket også medfører en høj kvalitet i det udførte arbejde.

Hos Dansk Miljørengøring lever vi af at levere kvalitetsrengøring til erhvervskunder.

Vores koncept bygger bl.a. på et meget veltilrettelagt og gennemtænkt arbejdsprogram der løbende opdateres vha. regelmæssig kvalitetsopfølgning, så erhvervsrengøringen hele tiden møder dine aktuelle krav og behov.

Vi arbejder på at sikre et sundt arbejdsmiljø og et godt indeklima for vores kunder og vores medarbejdere.

Når du bestiller erhvervsrengøring hos os, er du sikret følgende:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter og miljøbevidst rengøring
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol

Uddannede medarbejdere sikrer høj kvalitet

Hos Dansk Miljørengøring sørger vi for at uddanne og motivere vores medarbejdere, så de kan leve op til vores kunders høje kvalitetskrav.

Vi beskæftiger i øjeblikket over 100 medarbejdere, som alle er veluddannede og sikkerhedsgodkendte og motiverede for at yde en god indsats. Sidstnævnte kræver dog også noget af vores kunder, som kan lette arbejdsbyrden ved eksempelvis at vise påskønnelse af det udførte rengøringsarbejde i den daglige færden. Derfor ser vi også gerne, at rengøringsarbejdet kan udføres i dagtimerne, fordi det giver større respekt for arbejdsopgaven – men det er naturligvis op til dig.

Vores motto hedder “vi gør ikke rent for sjov”, men humøret er alligevel en vigtig del af vores virksomhed. Vi vil nemlig gerne sikre, at vores kunder og medarbejdere får en positiv oplevelse af at være en del af Dansk Miljørengøring ved at skabe et sundt arbejdsmiljø med et godt indeklima og glæde og humør.

Få gratis rådgivning

Enhver aftale om erhvervsrengøring tager udgangspunkt i en samtale med dig om dine behov og krav samt en besigtigelse af din virksomheds arealer.

Med udgangspunkt i besigtigelsen kan vi bl.a. trække på over 30 års erfaring i branchen og et enormt know-how til at rådgive om potentielle støvkilder og forslag til forbedringer. Det kan lette rengøringsprocessen og optimere indeklimaet på din virksomhed. Det gør, at vi kan arbejde hurtigere og mere effektivt, så du sparer penge og oven i købet får mere kvalitet på den halve tid: det er win-win!

Vi kan f. eks rådgive om vedligeholdelse af bygninger og inventar der er en forudsætning for den gode rengøring. Fugtige bygninger og tæpper giver nemlig ideelle vækstbetingelser for skimmelsvampe og bakterier, og det samme gør slidte og revnede overflader. Sidstnævnte er også ekstremt svære at komme til ved almindelig rengøring. Hullede og revnede vægge og dårlig ventilation, f. eks pga. støv og skidt i luftkanalerne, giver desuden mere støv i luften.

Skræddersyet aftale til din erhvervsejendom

Vores størrelse, erfaring og know-how giver mulighed for at lave skræddersyede aftaler til vores kunder. Alle aftaler vi indgår, er fleksible, innovative og åbne for fornyelse. Det kan vi sikre vha. tæt kommunikation med kunderne, hvor du bl.a. får en fast og personlig kontaktperson der har ansvar for den pågældende opgave og som sikrer en regelmæssig kvalitetsopfølgning på det udførte arbejde.

Og netop opfølgning og kundedialog er to meget centrale værdier for Dansk Miljørengøring. Denne form for proaktive sparring åbner nemlig hele tiden op for fornyelse og sikrer, at kontrakten fungerer på såvel kort som lang sigt. Derved får vi løbende evalueret vores indsats, så vi finder ud af, hvordan vi kan forbedre aftalen for dig. Det kan f. eks være ift. bedre prioritering af opgaverne, hvis der er nogle særlige områder af din erhvervsrengøring, som skal tillægges større fokus end andre. Men det kan også være ift. at vurdere og optimere de rammer der gælder på arbejdspladsen, så vores rengøringsmedarbejder nemmere kan udføre sit arbejde bedre og mere grundigt.

Den faste kontaktperson er en del af vores mange initiativer for at opretholde en stram kvalitetspolitik.

Brug for professionel erhvervsrengøring på Sjælland?

Dansk Miljørengøring er de Sjællandske virksomheders foretrukne leverandør af erhvervsrengøring – og med god grund!

Vi leverer nemlig kvalitetsbevidst arbejde med udgangspunkt i kerneværdier som:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • Optimal kommunikation både eksternt og internt
  • Stor kunde og medarbejdertilfredshed

Ring til os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder for at få en snak og et kontant tilbud på din erhvervsrengøring.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.